WerkwijzeWerkwijze


Je kunt zelf contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wie ben jij, welke coachvraag of vragen heb je en wat kan ik daarin betekenen.

Ervaren we een 'klik', dan formuleer je je coachdoelstelling op papier (via e-mail). Je geeft antwoord op de vraag: Wat wil je bereikt hebben als het coachtraject is afgerond.

Vervolgens maak ik een passend coachvoorstel voor jou en/of de organisatie waar je werkt. Bij accoord gaan we aan de slag. Hieronder lees je over verschillende trajectmogelijkheden.


Trajecten en kosten

Coachtraject 'light'

Dit traject bestaat uit 4 coachsessies à 1 uur (incl een korte evaluatie). In deze coachsessies staat jouw coachdoelstelling die je van te voren hebt geformuleerd centraal. 'Light' betekent niet dat we niet de diepte in kunnen, maar dat we werken aan 1 doelstelling/onderwerp.

Kosten voor dit traject: € 600,00

Coachtraject 'Regulier'

Dit traject bestaat uit 6 coachsessies à 1 uur (incl. een evaluatie). In deze coachsessies staan jouw coachdoelstellingen (soms met 1 of 2 tussenstappen) centraal.

Kosten voor dit traject € 900,00

Vaak starten we een dergelijk traject met een driegesprek, om de gewenste uitkomst en de verwachtingen af te stemmen met je leidinggevende. Ook aan het einde vindt een evaluatie in de vorm van een driegesprek plaats.

Aanvullende kosten voor 2 driegesprekken op lokatie: € 350,00

Coachtraject op maat

Uiteraard is er maatwerk mogelijk voor een coachtraject. Zo kan de duur van een coachsessie 1,5 uur zijn of kan gedacht worden aan een jaartraject van 8 tot 10 sessies.

Kosten voor dit traject: offerte op maat

     Sitemap  |  Colofon  |  Disclaimer