Het gezicht achterOprichting


Way to Go coaching en training is in 2004 opgericht door Rianne Matze. Vanuit Way to Go wordt gewerkt met passie voor het loopbaan/coachingsvak en met oor en oog voor talentontwikkeling.

Rianne Matze - profiel

Als HRM professional en manager heb ik ruim 10 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en bij semioverheidsorganisaties.

Nu als coach en trainer haal ik enorm veel voldoening uit het ontwikkelen van mensen en organisaties. Of het nu gaat om een individueel loopbaantraject, het geven van een training of het adviseren van een organisatie. Als ik een ontwikkeltraject kan begeleiden, ben ik op mijn best!
Beweging is hierbij wat mij betreft het sleutelwoord. Je leert en ontwikkelt jezelf door in beweging te komen en te blijven. We hoeven niet allemaal te gaan sporten, maar onderneem actie en je zult merken dat het weer nieuwe energie genereert voor jezelf en voor je omgeving. Ik help jou of de organisatie graag te zoeken naar beweging in een passende richting!

Certificering/registratie: Register loopbaancoach / CMI B geregistreerd. Lid van het Noloc sinds 2005; NLP practitioner; basis TA certificaat.

Klik hier voor mijn LinkedIn profiel.


     Sitemap  |  Colofon  |  Disclaimer