Ervaringen van cliŽntenUit de praktijk....


Marlies: "Rianne kan met haar creativiteit snel tot de kern komen. Dankzij haar gevarieerde werkvormen kan zij een cirkel doorbreken waardoor je makkelijk vervolgstappen kan maken. Het levert je energie op!"

Esther: "Nee, ik was niet gelukkig in mijn functie, maar loopbaancoaching? Dat is toch meer iets voor 'carrieretijgers'? Ik had hier nooit serieus bij stil gestaan. Sterker nog, ik wist niet eens dat ik een 'loopbaan' had. Deze ervaring was dan ook voor mij bijzonder belangrijk. De loopbaangesprekken hebben mij veel inzichten gegeven en hebben mij geholpen een 'rode draad' te ontdekken in mijn keuzes."

Sjaak: "Achteraf was het een pittige periode met moeilijke vragen en opdrachten, maar ik ben er wel trots op dat ik met haar hulp het heft in handen heb genomen. Zo heb ik een leuke uitdagendere baan waar ik veel kan leren. Daarnaast heb ik door Rianne (her)ontdekt, wat ik eigenlijk zelf al heel lang wist: mijn passie ligt bij kunst, cultuur en architectuur (en geschiedenis)"

Esther: "De benadering van Way to Go; open, kritisch en betrokken, vond ik bijzonder prettig. Het maakte dat ik de persoonlijke gesprekken heb ervaren als een veilige plek. De relativerende en luchtige insteek bij de gesprekken maakte dat ik het ook vooral leuk vond om op deze manier naar mijzelf en mijn loopbaan te kijken. Het was inspirerend en het gaf mij energie."

Cynthia: "Rianne stelde mij de juiste vragen om mijn situatie in een heel ander perspectief te zien, waardoor ik meer ruimte kreeg om stil te staan bij wat ik echt leuk vind"     Sitemap  |  Colofon  |  Disclaimer